Sankt Hans 2017

Sankt Hans i Terslev blev igen en stor succes. Sædder spejderne stod i kirken med fanerne og Erhard Westenberg holdt en andagt som inddrog alle aldersgrupper.

Efter andagten gik alle i optog til bålpladsen, hvor der var mad og drikke, spejderne havde forskellige aktiviteter, og gruppen Rumlerim gav koncert, der fik hele byen til at rocke med.

Klovnen Tulle begyndte at trylle og »tryllebandt« alle de små børn.

Nytårskoncert 11/1 2017

Det blev et brag af en koncert, en festlig ”Wiener-aften” med melodier i nytårets tegn, som alle kunne nynne med på. Vores kirkesanger Anne Kleinstrup tog to af sine kolleger fra Det kongelige Teater med, og det blev en uforglemmelig aften.

Sorø Underholdningskor

Søndag den 9. oktober gæstede Sorø Underholdningskor Terslev Kirke.

Tilhørerne fik en dejlig oplevelse med sange fra næsten 3 århundreder.

Sankt Hans aften 2016

Sankt Hans i børnehøjde i Terslev blev igen en stor succes. Sædder spejderne stod i kirken med fanerne og Bo Scharff holdt en andagt som inddrog alle aldersgrupper, og han havde lavet en konkurrence, hvor Dagli´ Brugsen havde sponsoreret to præmier til de rigtige svar.

Båltaler var Henriette Flændsdal, formanden for Borgerforeningen.

Bålet blev lavet af den lokale motorcykelklub, og det brændte flot med heksen som Terslev skole havde lavet, mens RumleRim spillede op til Midsommersangen.

Klovnen Tulle begyndte at trylle og »tryllebandt« alle de små børn.

De omkring 250 deltagere havde en god aften, og alle nåede heldigvis hjem, inden regnen kom.

Babysalmesang i Terslev Kirke

Kom og syng og leg med dit barn i kirkens rum. Til babysalmesang synger vi salmer og fagtesange, danser, laver rim og remser, ride-ranke-lege og kigger på sæbebobler, mens vi lytter til rolig musik.

Genkendelighed og forventning er en stor glæde for de små, så vi synger de samme sange igen og igen.
På den måde kan du som forælder få inspiration til et repertoire, som også kan bruges derhjemme i lege- og hyggestunder.
For barnet er mors stemme den bedste i verden – det er ikke vigtigt, hvor godt du synger eller hvor mange sange du kan.

Efter babysalmesangen er der mulighed for at drikke kaffe/the og spise frugt i sognegården.

Babysalmesang er for babyer i alderen ca. tre måneder til et år, og det er gratis at deltage.

Kirkedage 2016

Kirkedagene 2016 afholdes i år i København under overskriften Himmelske dage København

Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 5. maj flytter vi derfor gudstjenesten i Terslev Kirke og tager sammen med nabosognene Bråby, Teestrup og Øde Førslev til København, hvor vi deltager i

Åbningsgudstjenesten: “Livets træ med lægedom for folkeslagene”

i Holmens Kirke kl. 14.00

Det er en tværkulturel gudstjeneste, der gennem sang og vidnesbyrd vil lade stemmer fra fjerne og hjemlige himmelstrøg fortælle om det liv og den helbredelse Kristus har bragt til verden.

Efter gudstjenesten deltager vi i åbningsshowet på Nytorv kl. 16.00.

Vi kører med bus, der afgår fra Terslev Kirke kl. 10.00. I København er der fællesspisning på en restaurant, inden vi tager til gudstjeneste.

Bussen returnerer fra København kl. 17.00 (med mindre man ønsker at blive længere på egen hånd og selv sørger for hjemtransport).

Kirkeudflugt

Terslev Kirke arrangerede udflugt for alle med tilknytning til Terslev fredag den 27. maj.
Turen gik til Frederiksborg Slots kirke med rundvisning, og derefter frokost
på Leonora. Turen fortsætter til Gerlev kro, hvor der serveres kaffe og lagkage.

Hotdoggudstjeneste

Indsættelse af vores nye præst Bo Scharff

Den 6. marts 2016 blev Bo Scharff indsat i Terslev Kirke.

Link til artikel

Bakkens Pjerrot i Terslev Sognegård

Tirsdag, den 9. februar 2016 Livet set med hvid-vinkel - med Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot

Foredraget tager udgangspunkt i hans eget liv, som tilhørerne forhåbentligt kan omsætte til noget de kan bruge i deres eget liv.

• Hvordan man når sine mål på trods af oddsene.
  • Hvordan man finder det positive selv om døden er tæt på.
  • Hvorfor det er så vigtigt altid at have mål i livet.
  • Hvorfor du skal forfølge dine drømme.
  • Om at turde leve livet på egne præmisser, men med respekt for andres meninger.

Gratis entre og kaffebord

Fastelavn 2016

Kyndelmisse-gudstjeneste i Terslev kirke

Døgnet er blevet længere.
Nu vender lyset tilbage.
Det fejrer vi i kirken
med levende lys, sang, musik og smukke tekster.

Haslev Senior Brass Band medvirker.

Bagefter drikker vi kaffe sammen.

Nytårskoncert januar 2016

Nytårsgudstjeneste 31/12 2015