Hjertestarter ved Terslev Kirke

Nu er der kommet en ny hjertestarter i Terslev. Den er placeret ved Terslev Kirkes graverkontor.

I de senere år er der mange steder rundt om i landet opsat hjertestartere (vi nærmer os 20.000 stk. på landsplan), der har været med til at redde liv når der pludselig var én der faldt om af hjertestop. De seneste 15 år er det lykkedes at tredoble overlevelsen efter hjertestop uden for hospital i Danmark - det har intet andet land præsteret. Det skyldes bl.a. hjertestartere.

I Terslev var der indtil nu 4 hjertestartere (ved skolen, ved varmeværket, ved Ternesøparken og ved Ternesøvej). Nu er der også kommet en i sognets vestlige ende, nemlig ved Terslev Kirke. Terslev Menighedsråd har besluttet at investere i en hjertestarter, der placeres på parkeringspladsen, Terslev Bygade 27, ved indgangen til graverkontoret.

Del dette: