FOR TIDEN I TERSLEV

FOR TIDEN I TERSLEV   Oversigt over det, der sker   (Tryk på billedet for at se indhold)

DET DAGLIGE BRØD – vigtige varer på hylderne!

Det daglige brød giver kræfter og styrke til at komme gennem dagen. Substral til hjernen og motorkraft til musklerne. Vi kan hente det på hylderne i de åbne butikker – bare vi har mundbind på, når vi går ind.

Sådan er det også i kirken. Vi går ind med mundbind og sidder med 2 meters afstand til dem, vi ikke omgås med til dagligt. Vi får styrke til at gå gennem ugen. Bevidsthed om håb og tro til hjernen og kærlighedens drivkraft til hjertet. Giv os i dag vort daglige brød!

Vi kan heldigvis stadig hente ”det daglige brød” – både i butikkerne og i kirken.

Ring til din præst og aftal en samtale, hvis udfordringer skal vendes og troen styrkes!

Du kan altid blive døbt – og/eller få en hurtig indføring i troen på kærligheden og Kristus.

*Særlige begivenheder i Terslev Kirke (ud over søndagenes musik og glade budskab):

1* 1. søndag i advent den 29. november tiltræder vores nye Menighedsråd ved en festlig VELKOMST-JULE-MUSIKGUDSTJENESTE kl. 14.00. Kom og mød vores nye ”rødder” - der vil være særlige julemusikindslag

2*”SÅ BLEV DET ALLIGEVEL JUL”: Onsdag den 2. dec. kl. 19.00 er der alligevel og på trods af Corona lagt op til INTIM JULEKONCERT i musikalsk selskab med gruppen ”Swing-Jul” bestående af Anja Stenderup, Christian Wolff og Bjarne Pilegaard - både nye og traditionelle juleklassikere vil pryde denne koncert. Vi kan stadig med fornuft og restriktioner være mindst 40 i kirken, så gå ikke glip af årets julekoncert i Terslev Kirke!

*I ADVENTSTIDEN byder Terslev Kirke på både traditionelle og særlige juleprægede gudstjenester henholdsvis kl. 10.30 og kl. 14. Lillejuleaftens dag kl. 14.00 supplerer vi den sædvanlige juleaftensgudstjeneste med en særlig invitation til områdets børnefamilier. Kom her i stedet for juleaftensdag og de aflyste juleafslutningsgudstjenester for institutioner og skole.

3*JULEAFTENSDAG kan vi stadig ikke fylde kirken som vi plejer, men kom i god tid (mundbind!) sammen med dem, I omgås til dagligt, så vi kan sætte jer med 2 meters afstand til andre. (kl. 14)

KALENDER OVER GUDSTJENESTER M.M.

Søn            15. nov.      10.30         Bo Scharff

Søndag       22. nov.      10.30         Erhard Westenberg (sidste søndag i kirkeåret)

1*Søndag   29. nov.      14.00         Bo Scharff 1. sønd. i advent - Nyt Menighedsråd tiltræder!

2*Onsdag   2. dec.        19.00         Intim Julekoncert - ”Så blev det alligevel jul”

Søndag      6. dec.        10.30         Erhard Westenberg (2. advent)

Søndag       13. dec.      14.00         Bo Scharff (3. advent) LUCIA GÅR IGEN!

Søndag       20. dec.      10.30         Erhard Westenberg (4. advent)

ONSdag      23. dec.      14.00         Bo Scharff Lillejuleaftensgudstjeneste – det’e for børn!

3*TORSdag 24. dec.      14.00         Bo Scharff Juleaftensgudstjeneste

FREdag       25. dec.      10.30         Erhard Westenberg (juledag)

LØRdag      26. dec.      INGEN GUDSTJENESTE (2. juledag)

Søndag       27. dec.      10.30         Erhard Westenberg julesøndag