FOR TIDEN I TERSLEV

FOR TIDEN I TERSLEV   Oversigt over det, der sker   (Tryk på billedet for at se indhold)

ÅBEN KIRKE – ÅBENT SIND

KIRKEN ER ÅBEN IGEN! – og i denne ”CORONA-KRISE” har du sikkert opdaget, hvor meget fællesskabet betyder.

Der findes mange forskellige former for afhængighed, men afhængigheden af fællesskab er en god form for afhængighed. Vi skal vokse op og blive selvstændige, uafhængige og selvberoende – ja, men der findes noget, der hedder moden afhængighed. Det er den, vi opdager, når vi – som på det sidste - har været afskåret fra en meget stor del af vores fællesskaber.

Fællesskaber giver os livsværdier, der rækker ud over os selv.

Vi kan hurtigt finde ind i trummerummen igen og glemme vores modne afhængighed af fællesskabet, men vi får kun glæde af disse åndelige værdier, hvis vi har et fællesskab om dem.

Glæde, sammenhængskraft og samfundssind gror i os alle, men spirerne skal lægges ud i det åbne fællesskab og plejes, så de bliver en bevidst del af vores liv – til glæde for alle, der har lyst til at dele noget, der bliver større, jo mere man deler.

Kun med et ÅBENT SIND over for hinanden og over for dem, der vil ind i vores fællesskab, kan vi leve som sande mennesker.

HVOR GÅR VI HEN? – OG HAR VI ET ÅBENT SIND?

Ring til din præst og aftal en samtale, hvis livet brænder på! Du kan altid blive døbt – og/eller få en hurtig indføring i troen på livet, kærligheden og Kristus.

*Særlige begivenheder i Terslev Kirke (ud over søndagenes musik og glade budskab):

1*
Pinsen fejres i Terslev med to gudstjenester i år. Både pinsedag og 2. pinsedag. Så er der gudstjeneste til alle, nu vi ikke kan samles til den store udendørs gudstjeneste i Boesdal. PINSE er kirkens fødselsdag – kirken, der giver ånd og fællesskab til alle!

2* TRINITATIS – vi fejrer at Gud taler til os på tre måder: Som en kærlig far i Himlen, som en sand bror og menneskeven og som den Ånd, der bor i vores hjerter.

3*En herlig sommertradition i Terslev, som indebærer en præst i ornat og derfor har plads til alle – vi kombinerer den udendørs gudstjeneste med lidt grill. Ring og meld dig til hos Erhard: 51 20 72 06

KALENDER OVER GUDSTJENESTER M.M. (print ud! ):

1*Søndag 31. maj 10.30 Erhard Westenberg PINSEDAG

Mandag 1. juni 10.30 Erhard Westenberg 2. PINSEDAG

2*Søndag 7. juni 10.30 Bo Scharff TRINITATIS

Søndag 14. juni 10.30 Bo Scharff

Søndag 21. juni 10.00 + 12.00 Konfirmationer ved Erhard Westenberg

Søndag 28. juni 10.30 Erhard Westenberg

Søndag 5. juli 10.30 Bo Scharff

Søndag 12. juli 10.30 Bo Scharff

Søndag 19. juli 10.30 Bo Scharff

Søndag 26. juli 10.30 Bo Scharff

Søndag 2. august 10.30 Erhard Westenberg

Søndag 9. august 10.30 N.N.

3*Søndag 16. aug. 18.00 Erhard Westenberg Grill og gudstjeneste i Præstegårdshaven

Søndag 23. aug. 10.30 Erhard Westenberg

Søndag 30. aug. 10.30 Bo Scharff