Velkommen til Terslev Kirke

SÅ SKAL DER NYNNES J

For mange af os er det – ikke mindst i en forlænget Corona-vinter som denne – vigtigt også fysisk at kunne komme til kirken, mærke fællesskabet og få styrket vores indre liv gennem levende musik og formidling af kærlighedens ord.

Derfor har myndighederne nu åbnet for korte gudstjenester, hvor der kun må nynnes og siddes med stor afstand.

Den øvelse har vi taget op i Terslev og holder gudstjenester på ca. 25 minutter hver søndag kl. 10.30 i hvert fald til og med februar.

Alle de øvrige restriktioner overholder vi fortsat til punkt og prikke, og når du ankommer med mundbind til kirken, skal du holde afstand, komme ind i våbenhuset (høst 5 ad gangen), spritte hænder af og vil få anvist en plads, hvor du bliver anbragt med over 2,75 meters afstand til andre. Alt dette betyder, at vi i vores Terslev Kirke højst har plads til 21 personer.

Vi vil også optage gudstjenesterne og sende dem ud digitalt ca. kl. 13 hver søndag over terslevkirke.dk og Terslev Kirkes Facebook gruppe. Hvis du er med i kirken, vil du ikke komme i billedet under optagelsen, som sker meget diskret.

Nadver – som ikke vil være en del af gudstjenesterne i denne tid – kan du forberede hjemme med brød og vin, og så følge ritualet i videoen ”Alle tiders nadver” i Terslev Kirke, som du også kan finde på terslevkirke.dk